NYHETSARKIV

Plateslipp og Tysklandsturné!

October 19, 2018

Falkevik slapp sitt debutalbum "Louder than I´m used to" 18. oktober til strålende kritikker! Dagsavisen mener det er en herlig overraskelse og Aftenposten kaller det fengende jazzpop! Begge gir den terningkast 5! I tillegg kaller popklikk.no plata for en hyggelig og velkommen overraskelse. Dét feirer vi med turné i Tyskland!

Høstens 1. plateslipp!

September 28, 2018

I anledning Parkteaterets 15-årsjubileum i fjor satte Erlend Mokkelbost sammen et band bestående av Gunhild Kristoffersen, Marte Eberson, Axel Skalstad, Simen Følstad Nilsen, Jonas Barsten og meg. Konserten ble tatt opp og resultatet kan du nå høre som Pekula Vol. 1 Arp! Vi var også innom Spillerom på NRK P2 for å snakke litt om plata, noe du kan høre her.

På turné med Dance with a Stranger!

July 7, 2018

I sommer skal jeg turnère med Dance with a Stranger! Bandet, som herjet norske scener på 80- og 90-tallet, oppstår i ny drakt med Hilde Nordbakken (vokal og keys), Marie Klåpbakken (fele og vokal) og Kristina Moen og meg (bass og vokal), i tillegg til de gamle traverne Elg (vokal og gitar), Frode Alnæs (gitar og vokal) og Bjørn Jenssen (trommer).

Ny teaterhøst på Folketeatret!

April 25, 2018

Til høsten er jeg så heldig å gå være med i Phantom of the opera på Folketeatret! Det er første gang denne musikalen settes opp i Norge og dét med et stjernelag av solister, bla Espen Grjotheim, Solveig Kringlebotn, Jannike Kruse og Marius Hoff Mittet. Velkommen ned i katakombene under Folketeatret!

Ellen
Brekken
© 2020 by Ellen Brekken. Proudly created with Wix.com