NYHETSARKIV

Korona = streamingkonserter!

April 9, 2020

Koronaen skaper ny måter å møtes på. Vi har gjort en tilpasset streamingkonsert med prosjektet MANdatory med musikalstjernene Charlotte Brænna, Anette Waaler, Trine Bariås-Kvitsten, Mari Haugen Smistad og Liv-Ellen Kahrs, som skulle vært spilt på Det norske teatret i mars. I tillegg har vi spilt med Hedvig Mollestad trio for Music in Refuge.

Plateinnspilling!

February 26, 2020

Endelig har jeg fått spilt inn plate med mine egne låter! Jeg har fått med meg de fantastiske musikerne Magnus Bakken (saxer), Espen Berg (piano) og Magnus Sefaniassen Eide (trommer) og nå er plata ferdig innspilt! Det blir høyt, kjapt, lavt, sakte, energisk, rart, swingende og med masse spilleglede!

Planer for 2020

January 5, 2020

Jeg tok en prat med jazzinorge.no om hvordan 2019 har vært og planer for 2020. Det blir blant annet innspilling av mitt første album i februar! Låtene kan beskrives som energisk og melodisk jazz. Du kan lese om nettsaken her. 

Plateslipp med Tine Skolmen

December 6, 2019

Tine Skolmen er for de fleste kjent som musikkjournalist, særlig i NRK jazz, men har også en nydelig stemme som hun debuterer med på plate i voksen alder. Både Dag og tid og Tor Hammerø gir meget positive tilbakemeldinger. Releasekonsert for "Here´s to life" blir på Herr Nilsen 17. januar.

Ellen
Brekken
© 2020 by Ellen Brekken. Proudly created with Wix.com