NYHETSARKIV

Planer for 2020

January 5, 2020

Jeg tok en prat med jazzinorge.no om hvordan 2019 har vært og planer for 2020. Det blir blant annet innspilling av mitt første album i februar! Låtene kan beskrives som energisk og melodisk jazz. Du kan lese om nettsaken her. 

Plateslipp med Tine Skolmen

December 6, 2019

Tine Skolmen er for de fleste kjent som musikkjournalist, særlig i NRK jazz, men har også en nydelig stemme som hun debuterer med på plate i voksen alder. Både Dag og tid og Tor Hammerø gir meget positive tilbakemeldinger. Releasekonsert for "Here´s to life" blir på Herr Nilsen 17. januar.

Konserter med Tord Gustavsen trio!

July 30, 2019

I høst skal jeg spille flere konserter med Tord Gustavsen trio, blant annet i Sverige, Romania, England og hjemme i Norge. Sammen med trommeslager Jarle Vespestad har Tord hatt en trio i nesten 20 år, så det blir spennende å hoppe inn i denne gjengen!

Plateslipp og Tysklandsturné!

October 19, 2018

Falkevik slapp sitt debutalbum "Louder than I´m used to" 18. oktober til strålende kritikker! Dagsavisen mener det er en herlig overraskelse og Aftenposten kaller det fengende jazzpop! Begge gir den terningkast 5! I tillegg kaller popklikk.no plata for en hyggelig og velkommen overraskelse. Dét feirer vi med turné i Tyskland!

Ellen
Brekken
© 2020 by Ellen Brekken. Proudly created with Wix.com