NYHETSARKIV

Plateinnspilling!

February 26, 2020

Endelig har jeg fått spilt inn plate med mine egne låter! Jeg har fått med meg de fantastiske musikerne Magnus Bakken (saxer), Espen Berg (piano) og Magnus Sefaniassen Eide (trommer) og nå er plata ferdig innspilt! Det blir høyt, kjapt, lavt, sakte, energisk, rart, swingende og med masse spilleglede!

Planer for 2020

January 5, 2020

Jeg tok en prat med jazzinorge.no om hvordan 2019 har vært og planer for 2020. Det blir blant annet innspilling av mitt første album i februar! Låtene kan beskrives som energisk og melodisk jazz. Du kan lese om nettsaken her. 

Plateslipp med Tine Skolmen

December 6, 2019

Tine Skolmen er for de fleste kjent som musikkjournalist, særlig i NRK jazz, men har også en nydelig stemme som hun debuterer med på plate i voksen alder. Både Dag og tid og Tor Hammerø gir meget positive tilbakemeldinger. Releasekonsert for "Here´s to life" blir på Herr Nilsen 17. januar.

Konserter med Tord Gustavsen trio!

July 30, 2019

I høst skal jeg spille flere konserter med Tord Gustavsen trio, blant annet i Sverige, Romania, England og hjemme i Norge. Sammen med trommeslager Jarle Vespestad har Tord hatt en trio i nesten 20 år, så det blir spennende å hoppe inn i denne gjengen!

Ellen
Brekken
© 2020 by Ellen Brekken. Proudly created with Wix.com