NYHETSARKIV

Høy på pæra!

March 8, 2019

Etter at jeg var med på "Rockeulven", "Folk og røvere i Kardemomme by" og "Ronja røverdatter" på Nationaltheatret for noen år siden er det skikkelig pærlig å være tilbake for å gjøre det morsomme og absurde stykket "Den utrolige historien om den kjempestore pæra"! Musikken er skrevet av Simon Revholt og i orkesteret finner man også Mika Martinussen og Peder Varkøy.

Spellemannsnominasjon for "Vi eier skogene"!

February 10, 2019

Erik Lukashaugens plate "Vi eier skogene" er nominert til Spellemannspris i kategorien viser! Albumet tar for seg dikt av Hans Børli, spilt inn i en ny drakt i anledning Børlis 100-årsjubileum i mai 2018. Prisutdelingen er 30. mars.

Nytt år, nye turnémuligheter!

January 10, 2019

Nytt år gir nye muligheter for turnévirksomhet og først ut er Falkevik med konserter i Norge og utlandet. Vi spiller på bransjefestivalen Blest i Førde 18. januar, der vi også er nominert til årets nykommer! Hedvig Mollestad trio drar også ut på en lengre releaseturné for plata "Smells Funny" utover våren.

Hedvig Mollestad trio is back!

November 26, 2018

Etter et rolig år i HMT-leiren slipper vi vårt 5. studioalbum 30. november! Plata heter "Smells funny" og ble spilt inn i Amper tone studio i juni i år. Samtidig fyller plateselskapet vårt Rune Grammofon 20 år og det hele feires med en helaften på Nasjonal jazzscene lørdag 1. desember.

Ellen
Brekken
© 2020 by Ellen Brekken. Proudly created with Wix.com